DØRE & VINDUER

“Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.​”

NYE VINDUER OG DØRE REDUCERER ELFORBRUGE

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.​

KORREKT PLACERING AF VINDUER OG DØR

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer fx placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger og har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

TILBUD PÅ NYE VINDUER OG DØR

Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.​

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.​​

null

TAGARBEJDE

Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

null

RENOVERING

Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt hus.

null

BADEVÆRELSER

Vi tilbyder kompetent rådgivning, der hjælper dig til at vælge den bedste løsning.

null

KØKKENER

Har du brug for mere plads i dit køkken? Hos os kan du få gode råd, og derfor en god start.

Bjørns Tømrer
MENU